exclusive_parveke

Kuvan parveke: Yläosassa Exclusive-parvekekaihdin.
Ala-osassa 25mm kaidekaihdin, minkä saa myös mustalla ylä- ja alakotelolla.

Helposti säädettävää ylellisyyttä lasitetuille parvekkeille

Exclusive kaihdin on ensimmäinen ja ainoa täysin parvekelasituksiin suunniteltu aurinkosuoja. Tyylikäs Exclusive kaihdin on tehokkaasti auringolta ja katseilta suojaava tuote. Säleiden asentoa helposti muuttamalla säilytät ulkonäkymän ja samalla saat suojan auringolta. Kotelorakenteiden muotoilu on suojattu eurooppalaisella muotosuojalla 28:ssa EU-maassa ja on samalla suomalaista desingnia.

• lasituksiin suunniteltu tuote • vaivaton asennus • estää tehokkaasti kuumuudelta • tyylikäs kokonaisuus • helppokäyttöinen • suojaa valolta • suojaa katseilta 


Teknistä faktaa:

Exclusive kaihdin on valmistettu tarkoin valituista laadukkaista materiaaleista. Kotelorakenteet ovat suulakepuristettua alumiinia, jotka ovat pulverimaalattu harmaaseen RAL9006 sävyyn. Umpinainen roiskevesisuojattu kotelorakenne estää pölyn ja kosteuden pääsyn toimintamekanismiin, joka takaa pitkän käyttöiän tälle laadukkaalle aurinkosuojalle.

Säleet ovat tyylikkään harmaaksi sävytettyä alumiinia. Säleiden leveys on vain 12,5mm. Kapean säle- ja kotelorakenteen ansiosta lasien siirtäminen sekä niputtaminen sujuu kätevästi.

Exclusive kaihtimen universaali kiinnitysjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan parvekelasivalmistajien ohjeita sekä laatuvaatimuksia. Exclusive kaihdin kiinnitetään kääntyviin laseihin tähän tarkoitukseen soveltuvilla patentoiduilla kiinnikkeillä, joiden materiaalina on ruostumaton teräs. Kannake on helppo asentaa lasiprofiiliin, eikä asennus vaadi työkaluja.

Säädin on korkealaatuinen patentoitu kääntömekanismi, joka kestää erittäin hyvin sään vaihteluja sekä ympäristön epäpuhtauksia. Säätimen dynemasta valmistettu kääntölanka estää kaihtimen heilumisen lasissa sekä alalistaan integroitu vaimennin nauha estää häiritsevän resonoinnin. Kaihtimen älykkään nostomekanismin ansiosta nostaminen käy kevyesti lyhyellä vedolla ylös asti ilman erillisiä apuvälineitä. Exclusive kaihtimessa on turvallinen nostonaru, joka ei jää roikkumaan lasipintojen alapuolelle. Naruun ei jää vaarallisia lenkkejä perheen pienimmille.

exclusive_knob exclusive_mechanism exclusive_shut

Exclusive kaihdin kantaa huolta ympäristöstämme

Intressimme on vaalia yhteisen ympäristömme etua valmistamalla kestäviä tuotteita kierrätettävistä materiaaleista. Olemme myös iloisia siitä että valmistamillamme Exclusive parvekekaihtimilla säästämme huomattavasti energiaa esimerkiksi huonetilojen jäähdytystarpeen vähenemisellä.

Esite

esite_exclusive