Mediatiedote 9.2.2018

Uutinen artikkelikuva

DTM Oy Nykykaihdin

– laatua asumiseen laajemmalla tuotevalikoimalla ja resursseilla

Kaksi kotimaista auringonsuojaimien merkittävää toimijaa DTM Oy ja Nykykaihdin Oy ovat yhdistäneet voimansa DTM Oy:n ostettua Nykykaihdin Oy:n. Uuden yrityksen nimi on DTM Oy Nykykaihdin.

Yrityksen toimitilat ja myymälä sijaitsevat Nykykaihtimen perinteikkäissä tiloissa Helsingin Kalliossa, Aleksis Kiven katu 4−8. Myymälän varsinaiset avajaiset järjestetään 14. – 15.2.2018.

− Yritysoston myötä voimme nyt tarjota entistä monipuolisemman tuotevalikoiman sekä isommat resurssit sisustussuunnitteluun ja asennuspalveluun, kertoo DTM Oy Nykykaihtimen toimitusjohtaja Heikki Utula.

− Yritys työllistää tällä hetkellä noin 10 henkilöä ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 on 1,1 miljoonaa euroa.

– Suurin osa tuotteistamme toimitetaan mittatilaustyönä ja Aleksis Kiven kadun uudistettu showroom tarjoaa erinomaiset puitteet tuotteiden esittelyyn ja sisustuksen suunnitteluun. Asiakkaita on palvelemassa uutena myymälävastaavana tyttäreni Laura Utula.

Molemmilla yrityksillä on pitkä kokemus asumismukavuutta lisäävien tuotteiden kuten kaihtimien, markiisien, rullaverhojen ja pystylamellien sekä peililiukuovien ja taiteovien markkinoinnista ja asennuksesta. Nykykaihdin Oy on toiminut vuodesta 1986 lähtien ja sillä on asiakkaina tuhansia yksityistalouksia pääkaupunkiseudulla.  DTM Oy on perustettu vuonna 1994 ja sen asiakaskunta koostuu rakennusliikkeistä, yrityksistä, julkishallinnon toimijoista ja taloyhtiöistä Etelä- ja Keski-Suomessa.

Meillä on nyt erittäin innovatiivinen tiimi ja etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka tuovat laatua asumiseen. Uusimpana tuotteena tuotevalikoimassamme on ns. älykalvo, jonka avulla kirkas lasi voidaan muuttaa esim. kaukosäätimellä läpinäkymättömäksi ja sen pintaan heijastaa HD-tasoinen kuva. Älykalvo sopii käytettäväksi esim. tilanjakajana, visuaalisena elementtinä tai yksityisyyden suojana.

Lisätietoja:

DTM Oy Nykykaihdin
Heikki Utula, puh. 0400 216 747, heikki.utula@dtmoy.fi
Laura Utula, puh. 0400 430 360, myynti@nykykaihdin.fi