Puutaiteovet

Valkoiset puutaiteovet

hieman avattu puutaiteovi

Puinen taiteovi – tyylikäs & monipuolinen ratkaisu

Puiset taiteovet sopivat niin koteihin, toimistoihin kuin erilaisiin julkisiin tiloihin vähemmän tilaa vievänä vaihtoehdoksi tavalliselle ovelle tai tilanjakajaksi, joka parantaa tilojen muunneltavuutta ja luo tyyliä tiloihin. Puutaiteovemme tehdään aina mittatilaustyönä asiakkaan sisustukseen sopivaksi.

Säästää tilaa ja helppo asentaa

Verrattuna tavalliseen sivusaranoituun oveen taiteovi säästää tilaa ja sen asentaminen käy näppärästi myös valmiisiin kohteisiin ilman suuria muutostöitä. Sivuun aukaistuna taiteovi vie tilaa vain noin 0.18-0,20* oviaukon leveys.

Taiteovi on hyvä ratkaisu myös silloin, kun sivusta saranoitu ovi ei mahdu avautumaan tai ristiin avautuvat ovet aiheuttavat hankaluuksia.

Liukuu hiljaa kiinni ja auki

Taiteovet liukuvat muovipinnoitettujen kuulalaakeripyörästöjen varassa kevyesti ja äänettömästi alumiinisessa yläkiskossa.

Vakioheloitus

Vakioheloituksin varustettuihin taiteoviin tulee vetimet, kuulalukitsimet, oven auki pitävä jousipidätin sekä asentamiseen tarvittavat kiinnikkeet.

Materiaali ja viimeistelyt

Puiset taiteovemme valmistetaan puuviilupinnoitetusta tai maalatusta puukuitulevystä (MDF). Maalattuina ovet ovat saatavissa valkoisena tai värikartan sävyissä. Ovet on mahdollista saada myös polystyreenimuovilasein lasitettuina.

Puulajivaihtoehdot (lakattuna tai värikartan sävyin värjättynä)


Mänty

Pyökki

Tammi

Koivu

Kirsikka

Lisävarusteet

  • Abloy-lukko ja alaohjauskisko
  • Ovet mahdollista saada myös pariaukeavina

Puutaiteovet Helsinki – Espoo – Vantaa

Haluatko puisen taiteoven osaksi sisustustasi? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sopivan ratkaisun löytämisessä! Kaikki taiteovemme tehdään mittatilaustyönä kohteeseen sopivaksi. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

→ Pyydä tarjous puisista taiteovista!

Valkoiset puutaiteovet

Puutaiteovet

Puinen taiteovi – tyylikäs & monipuolinen ratkaisu Puiset taiteovet sopivat ...
Lue Lisää
sundecor taiteovet

Sundecor -taiteovet

[flexy_breadcrumb] Muovinen taiteovi – laadukas & edullinen vaihtoehto Sundecor-taiteovi on ...
Lue Lisää