Yritys

Toimitusjohtaja Heikki Utula aloitti kaihdinalan yrittäjänä toiminimellä vuonna 1977 ollessaan 19-vuotias. Vähitellen asiakaskunta alkoi laajeta siinä määrin, että oli aika perustaa yritys, DTM Oy vuonna 1994. DTM Oy:n asiakkaina ovat pääosin olleet rakennusliikkeet, mukaan lukien Suomen suurimmat toimijat rakennusalalla.

Nykykaihdin Oy, joka on perustettu vuonna 1986, yhdistyi heinäkuussa 2017 DTM Oy:n liiketoimintaan. Nykykaihtimella on pitkät perinteet auringon suojauksessa pääkaupunkiseudulla, ja asiakaskunta muodostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista.

Tällä hetkellä yritys toimii nimellä DTM Oy Nykykaihdin työllistäen useita iloisia alan ammattilaisia. Toimitamme aurinko- ja näkösuojausta, peililiukuovia ja muita laadukkaan asumisen tuotteita niin ”mökin mummuille”, kaupunkiasujille kuin rakennusliikkeillekin. Teemme aktiivisesti tuotekehitystä eri valmistajien kanssa. Esimerkiksi ohut peililiukuovi SlimLux sai alkunsa Utulan ideoinnista. Myös parvekekaihtimiin olemme ideoineet parannuksia yhdessä valmistajien kanssa.

Sloganimme ”Laatua asumiseen” kiteyttää yrityksemme toiminta-ajatuksen; toimitamme kestäviä, markkinoiden laadukkaimpia tuotteita, jotta asiakkaidemme viihtyvyys kodeissa ja toimitiloissa kohenee. Kaikissa tuotteissamme on vähintään kahden vuoden takuu.