Äly- ja etäohjauslaitteet kaihtimiin

Useimpia kaihdintuotteitamme on mahdollista valmistaa moottoroituna. Moottoroitujen tuotteiden ohjaaminen onnistuu kätevästi kaukosäätimellä, seinäpainikkeella tai vaikkapa älypuhelimella. Varsinkin silloin kun ikkunat sijaitsevat korkealla, tuo moottorointi helpotusta kaihdinten ohjaamiseen. Suosituimpia toimittamiamme moottoroituja tuotteita ovat screen-kaihtimet ja pimentävät rullakaihtimet.

Käytämme tuotteissamme laadukkaita Somfyn valmistamia moottoreita ja ohjausjärjestelmiä.

Tule myymälämme tutustumaan Somfyn TaHoma switch älyohjaimeen, joka mahdollistaa kaihtimien säätämisen älypuhelimella. Siihen on mahdollista liittää myös muita tuotteita kuten valot, pistokkeet, kamerat, hälyttimet, musiikki ja paljon muuta. TaHoma Switch toimii WiFi yhteydellä.

TaHoma switch älyohjaimella voit ohjata kaihtimia etänä esimerkiksi lomamatkan aikana tai tehdä automatisointeja niin, että tiettyyn kellon aikaan kaihtimet nousevat ylös ja laskeutuvat alas. Kaihtimiin on mahdollista liittää antureita, esimerkiksi langaton aurinkoanturi ohjaa kaihtimia auringonvalon voimakkuuden mukaan.

Myymälässämme on mallit mm. seuraavista moottoroiduista tuotteista ja ohjauslaitteista

  • moottoroidut rullakaihtimet, akkukäyttöinen

  • moottoroidut rullakaihtimet, 230V

  • moottoroitu verhokisko, Glydea, 230V
  • moottoroitu terassimarkiisi, 230V
  • kaukosäätimistä suosituimmat mallit (1-16 kanavaa)
  • TaHoma switch älyohjain

Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan kuinka miellyttävää kaihdinten säätäminen voikaan olla.

Laadukkaat äly- ja etäohjauslaitteet kaihtimiin Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Miksi valita Nykykaihtimen äly- ja etäohjauslaitteet kaihtimiin?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Äly- ja etäohjattavat kaihtimet Helsinki – Espoo – Vantaa

Koe uusi käyttömukavuus kaihtimissa! Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme! Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset