Minikasettirullaverho

Minikasetti-
rullaverho

Minikasettirullaverho on varsinkin pienempien ikkunoiden ja parvekeovien peittämiseen soveltuva ratkaisu. Minikasetti asennetaan ikkunan puitteisiin niin, että verho ja ikkuna muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Verhoa nostetaan ja lasketaan kätevästi ketjun avulla.

Estä valon pääsy tilaan tehokkaasti

Minikasettirullaverho takaa lähes täydellisen pimeyden, sillä siinä on reunalistat, jotka estävät valon pääsyn tilaan. Kangasvaihtoehdoiksi soveltuvat lähes kaikki mallistomme kankaat, suosituimpia ovat eriväriset pimennyskankaat.

Minikasettirullaverho on mahdollista tilata enintään 160 cm leveydellä ja 160 cm korkeudella. Suurempiin ikkunoihin suosittelemme koteloitua pimennysverhoa sivulistoilla.

Olet tervetullut myymäläämme kokeilemaan minikasetin toimintaa käytännössä.

Laadukkaat minikasettirullaverhot Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Miksi valita Nykykaihtimen minikasettirullaverhot?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Minikasettirullaverhot Helsinki – Espoo – Vantaa

Kiinnostaako minikasettirullaverho? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tuotteesta. Voit tulla myös käymään myymälässämme Helsingissä. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset