DTM Oy Nykykaihdin

Sloganimme ”Laatua asumiseen ja toimistoon” kiteyttää yrityksemme toiminta-ajatuksen; toimitamme kestäviä, markkinoiden laadukkaimpia tuotteita, jotta asiakkaidemme viihtyvyys kodeissa ja toimitiloissa kohenee. Kaikissa tuotteissamme on vähintään kahden vuoden takuu.

Etäasiakaspalvelu

Kanssamme ei tarvitse jäädä sopivan kaihdinvalinnan kanssa yksin. Mikäli et pääse Helsingin myymäläämme ja haluat aitoa, henkilökohtaista asiakaspalvelua,  etäpalaveri on tähän mainio tapa.

Voit valita kalenteristamme maksuttoman asiakaspalveluajan silloin kun sinulle sopii. Lähetämme sinulle Teams-etäpalaverikutsun sähköpostiisi ja voit tulla tapaamiseen joko tietokoneella tai älypuhelimella.

Myymälä

Myymälämme on avoinna:

ma klo 9-18, ti-to klo 9-16
sekä sopimuksen mukaan.

Lähes kaikista tuotteistamme on mallit myymälässä, lämpimästi tervetuloa tutustumaan.

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos aukioloaikamme ovat haasteelliset, niin sovitaan sopivampi aika tuotteiden esittelyyn.

Myymälämme on toiminut jo vuodesta 1986 ja se sijaitsee Kalliossa, Helsingin vanhimman, vuonna 1952 rakennetun rintamamieskerrostalon alakerrassa. Tilassa on aikaisemmin toiminut mm. huonekaluliike ja jäätelötehdas. Jäätelötehtaan aikaan koko kerrostalon lapset (joita siihen aikaan oli melkoisen paljon) saivat aina sunnuntaisin nautiskella tehtaan tarjoamat jäätelöt ilmaiseksi.

Yrityksestä

Toimitusjohtaja Heikki Utula aloitti kaihdinalan yrittäjänä toiminimellä vuonna 1977 ollessaan 19-vuotias. Vähitellen asiakaskunta alkoi laajeta siinä määrin, että oli aika perustaa yritys, DTM Oy vuonna 1994.

DTM Oy:n asiakkaina ovat pääosin olleet rakennusliikkeet, mukaan lukien Suomen suurimmat toimijat rakennusalalla.

Nykykaihdin Oy, joka on perustettu vuonna 1986, yhdistyi heinäkuussa 2017 DTM Oy:n liiketoimintaan. Nykykaihtimella on pitkät perinteet auringon suojauksessa pääkaupunkiseudulla, ja asiakaskunta muodostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista.

Tällä hetkellä yritys toimii nimellä DTM Oy Nykykaihdin työllistäen useita iloisia alan ammattilaisia. Toimitamme aurinko- ja näkösuojausta, peililiukuovia ja muita laadukkaan asumisen tuotteita koteihin ja yrityksiin pääkaupunkiseudulla. Teemme aktiivisesti tuotekehitystä eri valmistajien kanssa. Esimerkiksi ohut peililiukuovi SlimLux sai alkunsa Utulan ideoinnista. Myös parvekekaihtimiin olemme ideoineet parannuksia yhdessä valmistajien kanssa.