Terassimarkiisit

terassimarkiisi parvekkeella
terassimarkiisi parvekkeella

Markiisi tekee terassista viihtyisämmän

Markiisin avulla terassista ja koko pihasta tulee viihtyisämpi. Se toimii katoksena, suojaten tehokkaasti sinua ja kalusteita sateelta ja auringon paahteelta. Terassilla oleskelusta, syömisestä ja ulkoilmasta nauttimisesta tulee mielekkäämpää niin kesällä kuin syksyllä, kun tihku tai helle ei pääse haittaamaan ajanviettoa. Näin terassimarkiisi lisää terassin käyttöä pitkin vuotta. Markiisi onkin tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu terassin piristämiseksi.

Sopiva markiisi riippuu niin terassin koosta kuin tarkasta käyttötarpeesta. Samoin terassimarkiisin hinta riippuu pitkälti markiisin koosta ja varusteista, kuten motoriikasta ja kangasvaihtoehdoista. Vaihtoehtoja selatessa kannattaa huomioida pohjoiset sääolosuhteet pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Suomen oloihin sopiva markiisi terassille kuin terassille löytyy valikoimastamme.

Nova terassimarkiisit

Nova Classic ja Nova Marcesa -terassimarkiisit ovat muotoilultaan innovatiivisia, heijastaen nykyajan vaatimuksia toimivuuden, muotoilun ja rakenteen osalta. Runko-osat valmistetaan pinnoitetusta puristealumiinista. Kaikki ruuvit ja akselit valmistetaan ruostumattomasta tai sinkitystä teräksestä tai öljykarkaistusta pronssista. Markiisimme ovat kansainvälisesti hyväksyttyjä (TUV- ja Sp –luokiteltuja).

Nämä markiisit on suunniteltu Pohjoismaiden sääolosuhteisiin, eikä niissä ole lainkaan ruostuvia osia.  Täysin valkoiset osat ovat saatavana myös kaikissa RAL-väreissä.

Nova Classic ja Nova Marcesa on saatavana myös kasettimallina, käsikäyttöisenä tai moottorilla sekä tuuli- ja aurinkoautomatiikalla. Ainutlaatuinen Marcesan keskipalkki antaa vakautta ja tukee kangasta sekä mahdollistaa asennuksen kapeaankin tilaan.

Markiisikankaat

Mallistomme kankaat ovat kuituvärjättyä ja fluorihiilikyllästettyä 100 % akryylia, jonka valonkestävyys on 7-8,  maksimin ollessa kahdeksan.

Likaa ja vettä hylkivät, homesuojatut sekä teflonpinnoitetut akryylikankaat suojaavat kuumuudelta, auringon UV-säteiltä, sateelta sekä tuulelta.  Lisäksi kankaissa on erittäin hyvä valonkestävyys sekä vetolujuus. Kuoseja on saatavilla yksivärisinä sekä raidallisina, yhteensä yli 160 eri vaihtoehtoa. Markiisikankaasta on mahdollista teettää myös terassikalusteiden istuinpäällisiä sekä paneeliverhoja, mikä mahdollistaa yhtenäisen ilmeen parvekkeelle tai patiolle.

Kasetti kankaan suojaksi

Jos markiisi asennetaan seinälle niin, että  räystäs  tai ikkunan syvennys ei ole suojaamassa kangasputkea, kannattaa valita  tyylikäs kasetti kankaan suojaksi.
Kasettimallissa kangasputki on täysin koteloitu ja kiinnivedettynä etuprofiili lukitsee kasetin, jolloin koko tuote on säältä ja lialta suojassa.

Flex-kulmansäätö lisää markiisin käytettävyyttä

Kaikki Nova-sarjan markiisit voidaan varustaa flex-kulmansäädöllä, jolla markiisin kaltevuutta voidaan säätää jyrkemmäksi esim. sateella tai loivemmaksi auringon mukaan.

Tuulitukivarret

Jos halutaan  nostaa markiisin tuuliluokitusta, lisätään tuulitukivarret (halkaisija 30 mm, säädettävät 160 – 250 cm).

Moottori ja automatiikka

Kaikkia markiisimallejamme voidaan tilata sähkömoottorilla ja täysin automatisoituna. Käytämme pääsääntöisesti langattomasti ohjattuja radiotaajuusmoottoreita, jolloin moottorin käyttö on helppoa ja huoletonta; vain napin painallus ja yhden tai useamman markiisin ohjaus onnistuu yhdellä kaukosäätimellä sisällä ja ulkona. Järjestelmä pystyy kommunikoimaan myös ulkovalaistuksen, infrapunalämmittimien ym. kanssa. Kaukosäätimen signaalilla on pitkä kantomatka, ulkona 200 m ja sisälläkin radiosignaali toimii raudoitetun betoniseinän läpi.  Radiotaajuusmoottori asennetaan huomaamattomaan ja hyvin suojattuun tilaan markiisiputken sisälle. Moottoria varten tarvitset vain jatkuvan virran markiisin läheisyydessä. Saadaksesi maksimaalisen hyödyn markiisista, voit täydentää sitä aurinko- ja tuuliautomatiikalla, jonka ansiosta markiisi toimii aina toivomallasi tavalla, vaikka et olisi kotona.

Keskipalkkimarkiisi

Terassimarkiisit Helsinki – Espoo – Vantaa

Haluatko energiaa säästävän ja asumismukavuutta lisäävän markiisin terassille? Paras ratkaisu riippuu aina kohteesta – ota meihin yhteyttä, niin autamme oikean tuotteen löytämisessä! Autamme myös kaikissa markiisien asennukseen, huoltoon ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

→ Pyydä tarjous terassimarkiisista!


Valkokeltainen ikkunamarkiisi markiiisi

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi tuo säästöjä vuoden ympäri Ikkunan yläpuolelle asennettu markiisi estää ...
Lue Lisää
Liikemarkiisi katukuvassa

Liikemarkiisit

Liiketilan markiisi auttaa erottumaan Julkisivu on usein ensimmäinen kosketus yrityksen ...
Lue Lisää
terassimarkiisi parvekkeella

Terassimarkiisit

Markiisi tekee terassista viihtyisämmän Markiisin avulla terassista ja koko pihasta ...
Lue Lisää