Liikemarkiisit

Liikemarkiisi katukuvassa

[flexy_breadcrumb]

dtmoy nykykahdin liikemarkiisi

Liiketilan markiisi auttaa erottumaan

Julkisivu on usein ensimmäinen kosketus yrityksen toimintaan ja näin tärkeä positiivisen ensivaikutelman kannalta. Julkisivulla voi antaa ohikulkijalle hyödyllistä tietoa sekä rakentaa yrityksen brändiä. Tähän tarkoitukseen markiisi on käytännöllinen ratkaisu; se voidaan asentaa julkisivuun logolla, teksteillä ja mainoksilla sekä valaistuksella varustettuna. Liikemarkiisi mahdollistaa huomion herättämisen ja yrityksen ilmeen rakentamisen yhtä aikaa käytännöllisen aurinkosuojan kanssa

Markiisi lisää viihtyisyyttä ja säästää energiaa

Liikemarkiisi on tehokas tapa vähentää toimitilan ilmastointikustannuksia. Se vähentää sisälle pääsevää lämpösäteilyä jopa 90%, tehden tilasta viihtyisän viileän kuumilla keleillä. Samalle se suojaa tuotteita tai kalusteilta auringon haalistavilta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta. Lisäksi sen alla on mukavampi olla sateen sattuessa. Markiisi onkin käytännöllinen ratkaisu niin toimijan kuin asiakkaan kannalta.

Liikemarkiisi kaikkiin kohteisiin

Sopivan markiisin valinta riippuu mm. ikkunan koosta ja käyttötarpeesta. Valikoimassamme on useita laatutuotteita, tavanomaisista ikkunamarkiiseista korimarkiiseihin – me autamme sopivan valinnassa ja asentamisessa.

Liikemarkiisit Helsinki – Espoo – Vantaa

Haluatko huomiota herättävän ja viihtyisyyttä lisäävän markiisin yrityksesi julkisivuun? Ota yhteyttä, niin autamme löytämään juuri oikeanlaisen tuotteen! Autamme myös kaikissa markiisien asennukseen, huoltoon ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

→ Pyydä tarjous markiisista!


Valkokeltainen ikkunamarkiisi markiiisi

Ikkunamarkiisit

[flexy_breadcrumb] Ikkunamarkiisi tuo säästöjä vuoden ympäri Ikkunan yläpuolelle asennettu markiisi ...
Lue Lisää
Liikemarkiisi katukuvassa

Liikemarkiisit

[flexy_breadcrumb] Liiketilan markiisi auttaa erottumaan Julkisivu on usein ensimmäinen kosketus ...
Lue Lisää
terassimarkiisi parvekkeella

Terassimarkiisit

[flexy_breadcrumb] Markiisi tekee terassista viihtyisämmän Markiisin avulla terassista ja koko ...
Lue Lisää