Vekkikaihtimet

Vekkikaihtimet soveltuvat hyvin mm. ikkunoihin, ikkunaoviin, parveke- ja terassilasituksiin, kattoihin ja kattoikkunoihin sekä kaiteisiin. Kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä, tarpeen mukaan.

Vekkikaihtimet sopivat persoonalliseen tyyliin

Vekkikaihdin on ikkunoiden sisäkarmeihin ja parveke- tai terassilaseihin kiinnitettävä koko lasin levyinen kaihdinratkaisu, jolla saa luotua hauskoja ja tyylikkäitä valotusratkaisuja. Vekkiverho avautuu alhaalta tai ylhäältä päin, mikä mahdollistaa näkö- ja valosuojan optimaalisen säätelyn. Esimerkiksi kadulle näkösuojana toimivan kaihtimen voi laskea yläreunasta, jolloin huoneeseen saadaan luonnonvaloa mutta katselukorkeudelle jää näkösuoja. Vekkikaihtimeen voi valita käyttömekanismin oman tarpeen mukaan, esimerkiksi narukäyttö, kahvakäyttö, kaukosäätimellä ohjaus. Valittavissa kankaita läpikuultavista täysin pimentäviin.

Vekkikaihdin kennokankaalla parantaa ikkunan lämmöneristävyyttä ja auttaa säästämään lämmityskuluissa. Kennokankaalla on myös akustoiva vaikutus. Värivaihtoehtoja on paljon myymälässämme, tervetuloa tutustumaan.

Sävyn ja värin voi valita tyylin tai pimennystarpeen mukaan

Vekkikaihtimet on tehty kestävästä kankaasta, jonka värin ja sävyn voi valita niin tyylin kuin pimennystarpeen mukaan, täysin pimentävästä hyvin läpikuultavaan. Ylä- ja alaprofiilit ovat kestävää alumiinia. Myymälässämme voit tutustua kankaisiin ja malleihin tarkemmin – tule ja ihastu monipuoliseen valikoimaamme!

Helppokäyttöinen ratkaisu myös erikoismallisiin ikkunoihin

Vekkikaihtimet sopivat erinomaisesti myös erikoismallisiin ikkunoihin, kuten leveään, kaltevaan tai kaarevaan ikkunaan. Vekkiverho sopii erityisen hyvin kattoikkunoiden peittämiseen ja lasitetuilla terasseilla käytettäviksi.

Laadukkaat vekkikaihtimet Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Miksi valita Nykykaihtimen vekkikaihtimet?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Vekkikaihtimet Helsinki – Espoo – Vantaa

Kiinnostaako sinua uniikki, tyylikäs ja käytännöllinen vekkikaihdin? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää vekkiverhoista! Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset