Ikkunamarkiisit

Ikkunan yläpuolelle asennettu markiisi estää lämpösäteilyn pääsyn sisätiloihin jopa kaksi kertaa tehokkaammin kuin rullaverho tai sälekaihdin, tuoden tehokasta helpotusta helteillä. Samalla ikkunamarkiisi esim. suojaa tekstiilejä haalistumiselta.

Laadukkaat ikkunamarkiisit Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Ikkunamarkiisi tuo säästöjä vuoden ympäri

Ikkunan yläpuolelle asennettu markiisi estää lämpösäteilyn pääsyn sisätiloihin jopa kaksi kertaa tehokkaammin kuin rullaverho tai sälekaihdin, tuoden tehokasta helpotusta helteillä. Samalla ikkunamarkiisi esim. suojaa tekstiilejä haalistumiselta.

Ikkunamarkiisin avulla kesäisin sisäilma pysyy viileämpänä ilman koneellista ilmastointia. Talvisin markiisi auttaa taas pitämään lämmön sisällä, vähentäen lämmityksen tarvetta. Lämmitykseen ja ilmastointiin käytettävä energia voi näin laskea jopa 90 % koko vuoden ympäri. Ikkunamarkiisi onkin sekä ympäristöä että rahaa säästävä ratkaisu.

Ikkunamarkiisit kaikkiin kohteisiin

Markiisit sopivat hyvin niin liiketilojen kuin asuinrakennusten ikkunoihin. Ikkunamarkiisin valinta riippuu mm. ikkunan koosta ja käyttötarpeesta. Valikoimassamme on useita laatutuotteita – autamme sopivan valinnassa. Markiisin asennuksen voimme tietenkin hoitaa puolestasi.

Miksi valita Nykykaihtimen ikkunamarkiisit?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Ikkunamarkiisit Helsinki – Espoo – Vantaa

Haluatko energiaa säästävän ja asumismukavuutta lisäävän markiisin ikkunaan? Paras ratkaisu riippuu aina kohteesta – ota meihin yhteyttä, niin autamme oikean tuotteen löytämisessä! Autamme myös kaikissa markiisien asennukseen, huoltoon ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset