Parvekeverhot ja kaihtimet

Parveke on tärkeä paikka niin asumisen kuin ajanvieton mukavuuden kannalta. Tuulen-, tai valon- tai näkösuojan rakentaminen on usein tarpeellista viihtyisyyden lisäämiseksi. Paras tapa lisätä parvekkeen viihtyisyyttä on lasituksen lisäksi jonkinlainen kaihdin- tai verhojärjestelmä; voit estää tai rajoittaa näkyvyyttä parvekkeellesi omaa näköalaa menettämättä, sekä säädellä parvekkeelle pääsevää auringonvaloa ja -lämpöä. Erilaisten kiinnitystapojen avulla kaihtimet tai verhot saadaan asennettua kaikkiin kohteeseen. Paras valinta riippuu pitkälti halutusta ilmeestä ja vaikutuksesta.

DTM Oy Nykykaihdin tarjoaa erilaiset parveketuotteet, kuten erilaiset kaihtimet ja verhot, kaikkiin tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluu runsaasti erilaisia kankaita, niin materiaalin kuin värin sekä valon läpäisevyyden suhteen. Kaikki tuotteet toteutetaan aina toiveiden mukaan mittatilaustyönä ja ammattitaitoisesti asennettuna reiluun hintaan.

Tule tutustumaan tarkemmin valikoimaamme ja ota yhteyttä, tai tule suoraan myymäläämme!

Screen-verho

Screen-verho on tehokas apu, kun haluat estää häikäisevän valon sisätiloihin, mutta näet silti maiseman:

Laadukkaat parvekeverhot Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Parvekekaihtimet

Kestävät ja laadukkaat sälekaihtimet ja vekkikaihtimet parvekkeelle:

Laadukkaat verhot Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Lamelliverho (pystylamellit)

Pystylamellit ovat tyylikäs vaihtoehto valo- ja näkösuojaksi varsinkin suurille ikkunapinnoille:

Paneeliverho

Tyylikäs ja kätevä verhoratkaisu niin kotiin tai toimistoon kuin parvekkeelle:

Miksi valita Nykykaihtimen parvekeverhot?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Parvekeverhot Helsinki – Espoo – Vantaa

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset