Terassimarkiisit

Markiisin avulla terassista ja koko pihasta tulee viihtyisämpi. Se toimii katoksena, suojaten tehokkaasti sinua ja kalusteita sateelta ja auringon paahteelta.

Miksi markiisi?

 • Markiisi suojaa huonetta, parveketta ja terassia kuumuudelta, auttaa viilentämään sisätiloja.
 • Markiisi suojaa terassi- ja parvekekalusteita auringolta.
 • Markiisi suodattaa UV-säteilyä.
 • Laadukas markiisi sopii talon ilmeeseen.
 • Laadukas markiisi kestää vuosia.

Markiisi tekee terassista viihtyisämmän

Terassilla oleskelusta, syömisestä ja ulkoilmasta nauttimisesta tulee mielekkäämpää niin kesällä kuin syksyllä, kun tihku tai helle ei pääse haittaamaan ajanviettoa. Näin terassimarkiisi lisää terassin käyttöä pitkin vuotta. Markiisi onkin tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu terassin piristämiseksi.

Sopiva markiisi riippuu niin terassin koosta kuin tarkasta käyttötarpeesta. Samoin terassimarkiisin hinta riippuu pitkälti markiisin koosta ja varusteista, kuten motoriikasta ja kangasvaihtoehdoista. Vaihtoehtoja selatessa kannattaa huomioida pohjoiset sääolosuhteet pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Suomen oloihin sopiva markiisi terassille kuin terassille löytyy valikoimastamme.

Markiisisarja FA40

FA40 on Ruotsissa suunniteltu terassimarkiisi. Siinä on otettu huomioon Pohjoismaiden kostea ja merellinen ilmasto.

FA40-sarja päivityksessä on vahvistetut nivelvarret, jotka pitävät kankaan suorana ja tiukkana pidemmän aikaa. Markiisin nivelet on vahvistettu Dyneema®-materiaalista valmistetuilla nauhoilla, jotka ovat 15 kertaa vahvempia kuin teräsköysi, säänkestäviä ja eivät veny ajan myötä. Dyneema®-materiaali on kevyt mutta erittäin vahva – tätä materiaalia käytetään myös ilmailussa ja kuulaliiveissä.

FA40-sarjan markiiseja on saatavilla sekä manuaalisesti avattavina kampikammella että moottorilla varustettuina.

Kaikki valikoimassamme olevat markiisikankaat on päällystetty erityisellä vettä ja hometta torjuvalla suojakerroksella, joka pidentää kankaan käyttöikää ja helpottaa markiisin hoitoa.
Markiisin yksityiskohdat on valmistettu alumiinista, ja osa kiinnikkeistä on sinkittyä terästä.

Yksikään yksityiskohta ei ruostu.

Kaikille moottoroiduille markiiseille on mahdollista lisätä tuuli- ja aurinkoanturit, jotka sulkevat markiisin automaattisesti voimakkaan tuulen sattuessa tai avaavat sen auringonpaistaessa, suojaten näin terassikalusteita haalistumiselta.

Moottoreita voidaan ohjata kaukosäätimestä tai ne voidaan liittää TaHoma Switch älykotikeskukseen, joka mahdollistaa ohjauksen internetin kautta.

 • Sopii erinomaisesti suomalaiseen ilmastoon
 • Takuu 7 vuotta
 • On suunniteltu kestämään kosteutta ja kylmyyttä
 • Suunniteltu Ruotsissa – taattu pohjoinen laatu
 • Vahva rakenne yhdessä erityisen innovatiivisen Dyneema® vahvistuksen kanssa
 • Ei ruostu
 • Kaikki kankaat ovat terveydelle turvallisia ja niillä on Oeko-tex Standard 100 -sertifikaatti
 • Markiiseja voi ohjata manuaalisesti tai moottorilla ja kaukosäätimellä
 • Valikoimassa on tuuli- ja aurinkoanturit
 • Valikoimassa on TaHoma älyohjausjärjestelmä
 • Kontrolloitu tuulenkestävyys: jopa 3. tuulenkestävyysluokkaa
 • (1. luokka: 7,8 m/s; 2. luokka: 10,4 m/s; 3. luokka: 13,5 m/s)

Nova terassimarkiisit

Nova Classic ja Nova Marcesa -terassimarkiisit ovat muotoilultaan innovatiivisia, heijastaen nykyajan vaatimuksia toimivuuden, muotoilun ja rakenteen osalta. Runko-osat valmistetaan pinnoitetusta puristealumiinista. Kaikki ruuvit ja akselit valmistetaan ruostumattomasta tai sinkitystä teräksestä tai öljykarkaistusta pronssista. Markiisimme ovat kansainvälisesti hyväksyttyjä (TUV- ja Sp –luokiteltuja).

Nämä markiisit on suunniteltu Pohjoismaiden sääolosuhteisiin, eikä niissä ole lainkaan ruostuvia osia.  Täysin valkoiset osat ovat saatavana myös kaikissa RAL-väreissä.

Nova Classic ja Nova Marcesa on saatavana myös kasettimallina, käsikäyttöisenä tai moottorilla sekä tuuli- ja aurinkoautomatiikalla. Ainutlaatuinen Marcesan keskipalkki antaa vakautta ja tukee kangasta sekä mahdollistaa asennuksen kapeaankin tilaan.

Markiisikankaat

Mallistomme kankaat ovat kuituvärjättyä ja fluorihiilikyllästettyä 100 % akryylia, jonka valonkestävyys on 7-8, maksimin ollessa kahdeksan.

Likaa ja vettä hylkivät, homesuojatut sekä teflonpinnoitetut akryylikankaat suojaavat kuumuudelta, auringon UV-säteiltä, sateelta sekä tuulelta. Lisäksi kankaissa on erittäin hyvä valonkestävyys sekä vetolujuus. Kuoseja on saatavilla yksivärisinä sekä raidallisina, yhteensä yli 160 eri vaihtoehtoa. Markiisikankaasta on mahdollista teettää myös terassikalusteiden istuinpäällisiä sekä paneeliverhoja, mikä mahdollistaa yhtenäisen ilmeen parvekkeelle tai patiolle.

Kasetti kankaan suojaksi

Jos markiisi asennetaan seinälle niin, että räystäs tai ikkunan syvennys ei ole suojaamassa kangasputkea, kannattaa valita tyylikäs kasetti kankaan suojaksi.
Kasettimallissa kangasputki on täysin koteloitu ja kiinnivedettynä etuprofiili lukitsee kasetin, jolloin koko tuote on säältä ja lialta suojassa.

Tuulitukivarret

Jos halutaan nostaa markiisin tuuliluokitusta, lisätään tuulitukivarret (halkaisija 30 mm, säädettävät 160 – 250 cm).

Moottori ja automatiikka

Kaikkia markiisimallejamme voidaan tilata sähkömoottorilla ja täysin automatisoituna. Käytämme pääsääntöisesti langattomasti ohjattuja radiotaajuusmoottoreita, jolloin moottorin käyttö on helppoa ja huoletonta; vain napin painallus ja yhden tai useamman markiisin ohjaus onnistuu yhdellä kaukosäätimellä sisällä ja ulkona. Järjestelmä pystyy kommunikoimaan myös ulkovalaistuksen, infrapunalämmittimien ym. kanssa. Kaukosäätimen signaalilla on pitkä kantomatka, ulkona 200 m ja sisälläkin radiosignaali toimii raudoitetun betoniseinän läpi. Radiotaajuusmoottori asennetaan huomaamattomaan ja hyvin suojattuun tilaan markiisiputken sisälle. Moottoria varten tarvitset vain jatkuvan virran markiisin läheisyydessä. Saadaksesi maksimaalisen hyödyn markiisista, voit täydentää sitä aurinko- ja tuuliautomatiikalla, jonka ansiosta markiisi toimii aina toivomallasi tavalla, vaikka et olisi kotona.

Lataa tästä tekninen englanninkielinen tuotekuvasto.

Valikoimassamme myös laadukkaat Tamarin terassimarkiisit.

Miksi valita Nykykaihtimen terassimarkiisit?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Terassimarkiisit Helsinki – Espoo – Vantaa

Haluatko energiaa säästävän ja asumismukavuutta lisäävän markiisin terassille? Paras ratkaisu riippuu aina kohteesta – ota meihin yhteyttä, niin autamme oikean tuotteen löytämisessä! Autamme myös kaikissa markiisien asennukseen, huoltoon ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset