Alumiinisälekaihtimet

Alumiinisäle-
kaihtimet

Alumiininen sälekaihdin on perinteinen ja kestävä vaihtoehto luonnonvalon säätelyyn ja sisustukseen. Sälekaihtimella säädät tarkasti, kuinka paljon aurinkoa päästät läpi sisätiloihin. Sälekaihdin voi olla käsikäyttöinen tai moottoroitu, jolloin sitä voi ohjata mm. kaukosäätimellä tai älypuhelimella.

Huippulaadukkaat kaihtimet mittatilaustyönä

Mittatilaustyönä tehdyt alumiiniset sälekaihtimemme ovat huippulaatua, jokaista osaa myöten. Sälekaihtimet asentuvat hyvin ikkunoiden väliin tai pintaan – myös vinoihin ja kaareviin ikkunoihin. Oveen sijoitetut kaihtimet pitää hyvin paikoillaan magneetti tai sivuvaijerit. Kaihtimet toimitetaan vakiona säätötangolla.

Säleen
paksuus
0,19 – 0,21 mm

Säleen
vakioleveys
25 mm

Saatavilla myös leveys
35 mm

Saatavilla myös leveys
16 mm

Nohole sälekaihtimet ja perforoidut sälekaihtimet

Valikoimaamme sisältyvät valoa ja maisemanäkyvyyttä antavat tavalliset, rei’itetyt eli perferoidut sekä no-hole kaihtimet. Nohole sälekaihdin ei pimennä huonetta mutta hämärtää paremmin kuin tavallinen sälekaihdin. Kaihdinten ollessa kiinni vetopunosten reiät ovat näkymättömissä, jolloin valoa pääsee läpi hyvin vähän.

Värimallit

Koteloiden värit

Alumiinisälekaihtimissa yläkotelo ja alalista on saatavilla sävyissä:

  • P2, mattavalkoinen
  • P5, beige
  • P38, hopea
  • P110, kulta
  • P064, ruskea
  • P19, musta

Integrointisäädin (Pointti-säädin)

Sälekaihtimiin on saatavilla myös erilaisia integrointeja, esim. Safiiri-säädin, joka piilottaa sälekaihtimen narut kokonaan. Kevyellä nuppisäätimellä voi helposti muuttaa säleiden asentoa. Safiirisäädin sopii vain MSE-ikkunoiden väliin asennettaviin sälekaihtimiin.

Valikoimassamme myös Pointtisäädin, jota saatavilla valkoisena, mustana ja ruskeana.

Miksi valita Nykykaihtimen alumiinisälekaihtimet?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Alumiinisälekaihtimet Helsinki – Espoo – Vantaa

Etsitkö kestäviä ja tyylikkäitä alumiinisia sälekaihtimia? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Vaihtoehtoisesti olet tervetullut myymäläämme tutustumaan kaihdinmalleihimme!

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset