Bambukaihtimet

Bambusta valmistetut sälekaihtimet tuovat luonnonläheisyyttä ja lämpöä kotiin. Ohuempi säle kuin puusäle, hieman sirompi, kevyempi käyttää.

Miksi kannattaa valita bambukaihtimet?

Bambusäleet on valmistettu sataprosenttisen luonnollisesta pystysuorasta bambusta, jonka värisävyt ovat luonnollisia.

Bambun vaaleat sävyt korostavat tilojen ilmavuutta ja keveyttä. Värivalikoimasta löytyy myös kaksi tummempaa, tyylikästä sävyä.

Bambusälekaihtimet valmistetaan aina kohteen mittojen mukaan ja ne asennetaan useimmiten pinta-asennuksena.

Säleen
vakioleveys
25 mm

Saatavilla myös leveys
50 mm

Värit
6 eri värisävyä

Värivaihtoehdot

Voit tutustua värisävyihin paikan päällä myymälässämme!

Vaalea bambu

Original bambu

Lämmin bambu

Viileä bambu

Wenge

Musta

Miksi valita Nykykaihtimen bambusälekaihtimet?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Bambusälekaihtimet Helsinki – Espoo – Vantaa

Etsitkö kestäviä ja tyylikkäitä luonnollisia kaihtimia? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Vaihtoehtoisesti olet tervetullut myymäläämme tutustumaan kaihdinmalleihimme!

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset