Lamelliverho (pystylamellit)

Pystylamellit ovat tyylikäs vaihtoehto valo- ja näkösuojaksi varsinkin suurille ikkunapinnoille.

Laadukkaat lamelliverhot Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Pystylamellit – näyttävä ratkaisu

Valikoimastamme löytyy lamelliverhot joka makuun, tavallisista pimentävistä häikäisyn estäviin, mutta maisemat säilyttäviin kankaisiin. Lamellit voidaan asentaa pystysuoriin ja vinoihin ikkunoihin, myös moottoroituna. Lamelliverhot asennetaan seinään tai kattoon ja soveltuvat myös esim. huonetilan jakajaksi. Oli tarve mikä tahansa, lamelliverho on näyttävä ratkaisu, kotona ja toimistolla.

Pystylamelliverhot parvekkeelle

Tyylikkäät pystylamellit soveltuvat myös parvekkeelle antamaan näkö-, häikäisy- ja lämpösuojaa. Verhot asennetaan kiskoilla parvekkeen kattoon ja niitä voi liikuttaa helposti sivusuunnassa sekä niputtaa kasaan osittain tai kokonaan tarpeen mukaan. Kankaan väreillä ja tiheyksillä voidaan vaikuttaa paljon lopputuloksen tyyliin ja suojaominaisuuksiin, esimerkiksi screen-kangas antaa tehokkaan suojan auringon paahdetta vastaan. Pystylamellit ovatkin käytännöllinen ja kestävä vaihtoehto myös lasitettujen terassien ja parvekkeiden aurinkosuojaukseen.

Käyttömekanismi

Pystylamellin yläkisko on polttomaalattua valkoista alumiinia. (lamellikisko on saatavilla myös mustana ja harmaana) Lamellit kiinnitetään ”henkareilla” vaunuihin, jotka varmistavat lamellien helpon vaihtamisen sekä hiljaisen toimivuuden. Alapainot pitävät lamellit paikallaan ja niitä yhdistävä ketju estää ylimääräisen heilumisen ja liikkumisen. Säätö tapahtuu vetonarusta ja säätöketjusta. Lamellipakka voidaan säätää aukeamaan oikealta, vasemmalta, molemmista päistä tai keskeltä. Pystylamellikaihtimet saa myös sähkökäyttöisenä.

Pystylamellin kangas

Pystylamellin kangasta on saatavana kolmena eri leveytenä: 63mm 89mm ja 127mm. Kangasvaihtoehtoja mallistossa on runsaasti: yksivärisiä, läpikuultavia, peittäviä ja pimentäviä sekä screen-kankaita. Valikoimasta löytyy myös palosuojattuja kankaita. Yleisin kangasmateriaali on polyesteri.

Pystylamellien yläkiskon maksimileveys on 580 cm, tarvittaessa leveämmät kokonaisuudet toteutetaan kahdella tai useammalla kiskolla.

Kangasvaihtoehdot

Miksi valita Nykykaihtimen lamelliverhot?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Lamelliverho Helsinki – Espoo – Vantaa

Kiinnostaako kestävä ja tyylikäs pystylamellikaihdin? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää valikoimastamme! Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset