Liikemarkiisit

Julkisivu on usein ensimmäinen kosketus yrityksen toimintaan ja näin tärkeä positiivisen ensivaikutelman kannalta.

Liiketilan markiisi auttaa erottumaan

Julkisivulla voi antaa ohikulkijalle hyödyllistä tietoa sekä rakentaa yrityksen brändiä. Tähän tarkoitukseen markiisi on käytännöllinen ratkaisu; se voidaan asentaa julkisivuun logolla, teksteillä ja mainoksilla sekä valaistuksella varustettuna. Liikemarkiisi mahdollistaa huomion herättämisen ja yrityksen ilmeen rakentamisen yhtä aikaa käytännöllisen aurinkosuojan kanssa.

Markiisi lisää viihtyisyyttä ja säästää energiaa

Liikemarkiisi on tehokas tapa vähentää toimitilan ilmastointikustannuksia. Se vähentää sisälle pääsevää lämpösäteilyä jopa 90%, tehden tilasta viihtyisän viileän kuumilla keleillä. Samalle se suojaa tuotteita tai kalusteilta auringon haalistavilta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta. Lisäksi sen alla on mukavampi olla sateen sattuessa. Markiisi onkin käytännöllinen ratkaisu niin toimijan kuin asiakkaan kannalta.

Liikemarkiisi kaikkiin kohteisiin

Sopivan markiisin valinta riippuu mm. ikkunan koosta ja käyttötarpeesta. Valikoimassamme on useita laatutuotteita, tavanomaisista ikkunamarkiiseista korimarkiiseihin – me autamme sopivan valinnassa ja asentamisessa.

Miksi valita Nykykaihtimen liikemarkiisit?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Liikemarkiisit Helsinki – Espoo – Vantaa

Haluatko huomiota herättävän ja viihtyisyyttä lisäävän markiisin yrityksesi julkisivuun? Ota yhteyttä, niin autamme löytämään juuri oikeanlaisen tuotteen! Autamme myös kaikissa markiisien asennukseen, huoltoon ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset