Taulukiskot

Seinään tai katonrajaan asennettavat taulukiskot ovat täydellinen tapa ripustaa taulut. Taulut ripustetaan huomaamattomilla siimoilla ja koukuilla kiskoon, jolloin ne ovat vapaasti siirreltävissä sivu- ja korkeussuunnissa ja kokonaisuus on helposti muokattavissa. Taulukisko onkin loistava tuote taidetta sisutuksessaan paljon käyttäville.

Taulukiskoja voidaan hyödyntää julkisissa tiloissa, toimistoissa ja kodeissa. Siimoja ja koukkuja voi ripustaa kiskoon tarpeen mukaan, yhteen siimaan voit ripustaa useammankin taulun ja luoda tyylikkään kuvakollaasin. Taulukiskoa voit hyödyntää myös esimerkiksi peilien ja kellojen ripustamiseen.

NEWLY Compact R10 taulukisko

  • Voidaan asentaa kattoa vasten
  • Primer-pinta maalattavissa
  • Älykäs seinäkiinnike toimii myös jatkopalana, kiskon kiinnitys helppoa
  • Langan voi pujottaa myös kiskon keskeltä, langan kiinnikkeen metallikaulus ja kiskon alle piiloon
  • Turvallinen ja lähes näkymätön ripustus
  • Maksimikuormitus 20 kg/metri

Miksi valita Nykykaihtimen taulukiskot?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Taulukiskot Helsinki – Espoo – Vantaa

Meiltä saat kestävät ja helppokäyttöiset taulukiskot mittojen mukaan. Ota yhteyttä, niin voimme kertoa lisää. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset