Pimennysverhot

Pimennysverho auttaa hallitsemaan sisään pääsevän valon määrää tehokkaasti, mahdollistaen rauhaisan tunnelman luomisen tai unen saannin helpottamisen. Pimennysverhot sopivatkin erityisen hyvin makuuhuoneeseen, mutta niitä voi toki hyödyntää muutenkin sisustuksessa tarpeen mukaan.

Vaihtoehtoja joka lähtöön

Toisin kuin usein luullaan, pimentävä verho ei välttämättä ole väriltään tai sävyltään erityisen tumma; valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja niin värin kuin kuvioinnin mukaan, myös keväiseen sisustukseen sopivia vaihtoehtoja. Pimennysrullaverhot valmistetaan mittatilaustyönä ketjukäytöllä tai moottoroituna.

Pimentävät rullakaihtimet värimallit

Puolipimentävät rullakaihtimet värimallit

Miksi pimennysverhoihin kannattaa panostaa?

Pimennysverhot auttavat säilyttämään sisätilat miellyttävän viileinä kesäisin ja lämpiminä talvisin. Tämä säästää energiaa ja vähentää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia, mikä on sekä ympäristöystävällistä että lompakolle edullista.

Pimennysverhot estävät ulkopuolisen valon pääsyn huoneeseen. Tämä on erityisen tärkeää, jos asut alueella, jossa on katuvaloja tai muita valonlähteitä, jotka voivat häiritä unta.

Pimennysverhot luovat rauhallisen ja häiriöttömän ympäristön, jossa on helpompi rentoutua ja nukahtaa.

Miksi valita Nykykaihtimen pimennysverhot?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Pimennysverhot Helsinki – Espoo – Vantaa

Löydät valikoimastamme useita hyviä vaihtoehtoja pimennysverhoksi. Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme löytämään etsimäsi! Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset