Visor parvekekaihtimet

Visor  kaihtimet sopivat hyvin parvekkeelle kuin parvekkeelle. Niiden kangas heijastaa auringon säteilyä tehokkaasti, suojaten kotia kuumuudelta ja ylimääräiseltä valolta.

Tekniset tiedot

Visor kaihtimesta erinomaisen tekee se, että se sopii kaikkiin yleisesti käytössä oleviin parvekelasituksiin ilman työkaluja tai rakenteellisia muutoksia.

Visor parvekekaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi kotitalouksiin, joissa on lapsia; kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja tai pieniä irto-osia, jotka aiheuttaisivat vaaratilanteita. Lisäksi kaihdinmekanismia on varsin helppo käyttää. Portaaton kaksoissäätö mahdollistaa kaihtimen säädön juuri sille tasolle millä tarvitset suojaa, vaikka lasin keskelle. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistäisi käsin. Visor kaihtimien kangas on vesipestävää polyesteriä ja listat kestävää alumiinia. Kaihtimien minimi/maksimimitat: Leveys 100mm – 950mm, Korkeus 200mm – 3000mm.

Listoja saa kahdessa eri värissä: harmaa RAL 9006 ja valkoinen RAL 9016. Kangasta saa neljässä värissä: läpikuultava valkoinen 3501, läpikuultava vaaleanharmaa 3502, tiivis harmaa 1263 ja tiivis luonnonvalkoinen 1250.

Visor parvekekaihdin auttaa säästämään energiaa

Pyrimme vaalimaan yhteisen ympäristömme etua tarjoamalla asiakkaillemme kestäviä tuotteita kierrätettävistä materiaaleista. Olemme iloisia siitä, että parvekekaihtimemme auttavat säästämään huomattavasti energiaa; parvekekaihdin vähentää sisätilojen viilennykseen kuluvaa sähköä helteillä.

Miksi valita Visor-parvekekaihtimet Nykykaihtimelta?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa teitä mielellään

Kiinnostavatko sinua tyylikkäät ja helposti asennettavat Visor kaihtimet parvekkeelle? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme! Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset