Peililiukuovet

Peililiukuovi on tyylikäs ja käytännöllinen sisustusratkaisu kodissa tai toimistolla. Peililiukuovi sopii luonnollisesti varsinkin vaatekaapin yhteyteen. Peililiukuovikaappi vapauttaa paljon käyttötilaa ja luo avaruuden tuntua makuu- tai vaatehuoneessa, eteisessä, keittiössä tai kylpyhuoneessa. Useiden värivaihtoehtojen ansiosta liukupeiliovet sopivat kaikenlaisiin sisustuksiin

Kotimaiset SlimLux-peililiukuovet sopivat tilaan kuin tilaan

Laadukkaat peililiukuovet Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Kotimaiset SlimLux-peililiukuovet tehdään aina mittatilaustyönä ja ne sopivat kodin ja yrityksen kaikkiin tiloihin. Kapean profiilinsa ansiosta ne soveltuvat eteiseen, makuuhuoneeseen sekä myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Kaksi ovea vie kaapin syvyydestä vain 36 mm ja kolme ovea 56 mm. Ovi voidaan halutessa jakaa yhdellä tai useammalla jakopienalla.

Peiliovien turvallisuuden ja kestävyyden takeena on koko ovipinnan leveydelle koneellisesti laminoitu turvakalvo. Ruostumattoman materiaalinsa ansiosta ne säilyvät erinomaisessa kunnossa myös kosteissa tiloissa.

Valikoimassamme myös LuxLine peililiukuovet sekä yläkantoinen liukuovi, joka liukuu yläkiskon varassa jättäen lattiapinnan vapaaksi. Yläkantoinen liukuovi toimii hyvin tilanjako-ovena.

Takuu 5 vuotta

Värivaihtoehdot

Profiili:
vakiovärit valkoinen ja hopea. Saatavilla tilauksesta myös kaikissa RAL-sävyissä.

Peili:
kirkas, savu, harmaa, pronssi

Lasi:
pure white, soft white, hopea, starlight, musta

Puupaneeli:
valkoinen, harmaa

Myymälässämme on nähtävillä kaikki värivaihtoehdot sekä kaapisto, jossa SlimLux-ovet. Tervetuloa tutustumaan!

Peililiukuoviprofiilit

Peililiukuovi-
profiilit

Yläkantoinen liukuovi

Peilimallit

Miksi valita Nykykaihtimen peililiukuovet?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Peililiukuovet Helsinki – Espoo – Vantaa

Kiinnostaako vaatekaappi peiliovilla? Tähän ja muihin tarpeisiin saat meiltä SlimLuxin liukupeiliovet, kestävänä mittatilaustyönä. Ota meihin yhteyttä, niin voimme kertoa lisää. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset