Markiisit

Markiisi sopii hyvin suojaamaan parveketta tai terassia auringolta ja sateelta, tehden siitä viihtyisämmän ajanviettopaikan. Toisaalta, se soveltuu hyvin myös ikkunan ylle sisään pääsevää auringonvaloa rajoittamaan; ikkunan ylle asennettuna markiisi voi vähentää ilmastointitarvetta jopa 80 %. Markiisit voi asentaa myös vaikka logolla varustettuna yrityksen julkisivuun. Kyseessä onkin todella monipuolinen ja yleishyödyllinen ulkotilojen ratkaisu.

Meiltä löydät laadukkaat ja tyylikkäät ikkunamarkiisit, terassimarkiisit ja liikemarkiisit kaikkiin tarpeisiin. Markiisikangas ja muut varusteet kannattaa valita aina käyttötarpeen mukaan; me rakennamme markiisit aina mittatilaustyönä kohteeseen sopivaksi. Halusit markiisin sitten kotiin tai toimistolle, niin olemme valmiita auttamaan ratkaisun löytämisessä. Meillä on laaja valikoima, joten yksilöllisen kokonaisuuden rakentaminen ei ole ongelma.

Laadukkaat, kestävät markiisit erilaisiin käyttökohteisiin

viiden vuoden takuulla!

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi laskee lämmitykseen ja ilmastointiin kuluvaa energiaa jopa 90 %:

Liikemarkiisit

Logopainettu liiketilan markiisi auttaa erottumaan katukuvassa:

Terassimarkiisit

Terassimarkiisi lisää ulkona oleilun viihtyvyyttä ja suojaa sateelta ja paahteelta:

Kuvallinen markiisi

Omalla kuva-aiheella toteutettu markiisi:

Miksi valita Nykykaihtimen markiisit?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Markiisit Helsinki – Espoo – Vantaa

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset