Eksklusiivinen, suomalainen designkaihdin

Kotimaisena avainlipputyönä suunniteltu EXK-kaihdin on helppokäyttöinen, vuosia kestävä aurinko- ja näkösuoja, joka on suunniteltu täysin parvekelasituksille. EXK-kaihtimet tehdään aina mittatilaustyönä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. EXK-kaihtimet tunnettiin aikaisemmin nimellä Exclusive

Kiinnitysjärjestelmä takaa sopivuuden lähes jokaiseen parvekkeeseen

EXK-kaihtimen universaali kiinnitysjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan parvekelasivalmistajien ohjeita ja vaatimuksia niin, että se sopii käytännössä kaikkiin parvekkeisiin. Kaihdin kiinnitetään kääntyviin laseihin tähän tarkoitukseen soveltuvilla patentoiduilla kiinnikkeillä, joiden materiaalina on ruostumaton teräs. Kannake on helppo asentaa lasiprofiiliin, eikä asennus vaadi työkaluja.

Säädin on korkealaatuinen patentoitu kääntömekanismi, joka kestää erittäin hyvin sään vaihteluja sekä ympäristön epäpuhtauksia. Säätimen dynemasta valmistettu kääntölanka estää kaihtimen heilumisen lasissa ja alalistaan integroitu vaimenninnauha estää häiritsevän resonoinnin. Kaihtimen älykkään nostomekanismin ansiosta nostaminen käy kevyesti lyhyellä vedolla ylös asti ilman erillisiä apuvälineitä. EXK-kaihtimessa on turvallinen nostonaru, mikä ei jää roikkumaan lasipintojen alapuolelle. Naruun ei jää vaarallisia lenkkejä perheen pienimmille.

EXK-kaihdin – ympäristöystävällinen ratkaisu

Intressimme on vaalia yhteisen ympäristömme etua valmistamalla kestäviä tuotteita kierrätettävistä materiaaleista. Olemme myös iloisia siitä, että parvekekaihtimillamme autamme säästämään huomattavasti energiaa esimerkiksi huonetilojen jäähdytystarpeen vähentämisellä.

Tekniset tiedot

EXK-kaihtimet on valmistettu tarkoin valituista laadukkaista materiaaleista. Kotelorakenteet ovat harmaaseen RAL9006 sävyyn maalattua alumiinia. Umpinainen roiskevesisuojattu kotelorakenne estää pölyn ja kosteuden pääsyn toimintamekanismiin, taaten parvekekaihtimen pitkän käyttöiän. Säleet ovat tyylikkään harmaaksi sävytettyä alumiinia, leveys vain 12,5mm. Kapean rakenteen ansiosta lasien siirtäminen sekä niputtaminen sujuu helposti.

Miksi valita EXK-parvekekaihtimet Nykykaihtimelta?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa teitä mielellään

Kiinnostavatko sinua pitkään kestävät, tyylikkäät ja laatuunsa nähden edulliset kaihtimet parvekkeelle? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme! Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset