Puutaiteovet

Puiset taiteovet sopivat niin koteihin, toimistoihin kuin erilaisiin julkisiin tiloihin. Tyylikäs puutaiteovi soveltuu hyvin tilanjakajaksi ja parantaa tilojen muunneltavuutta. Puutaiteovemme valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan sisustukseen sopivaksi. Puutaiteoveen voit valita sisustustyyliisi sopivat vetimet, esimerkiksi tyylikkään lankavetimen tai upotettavan vetimen.

Puinen taiteovi – tyylikäs & monipuolinen ratkaisu

Laadukkaat puutaiteovet Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Verrattuna tavalliseen sivusaranoituun oveen taiteovi säästää tilaa ja sen asentaminen käy näppärästi myös valmiisiin kohteisiin ilman suuria muutostöitä. Sivuun aukaistuna taiteovi vie tilaa vain noin 0.18-0,20* oviaukon leveys.

Taiteovi on hyvä ratkaisu myös silloin, kun sivusta saranoitu ovi ei mahdu avautumaan tai ristiin avautuvat ovet aiheuttavat hankaluuksia.

Liukuu hiljaa kiinni ja auki

Taiteovet liukuvat muovipinnoitettujen kuulalaakeripyörästöjen varassa kevyesti ja äänettömästi alumiinisessa yläkiskossa.

Vakioheloitus
Vakioheloituksin varustettuihin taiteoviin tulee vetimet, kuulalukitsimet, oven auki pitävä jousipidätin sekä asentamiseen tarvittavat kiinnikkeet.

Materiaali ja viimeistelyt

Puiset taiteovemme valmistetaan puuviilupinnoitetusta tai maalatusta puukuitulevystä (MDF). Maalattuina ovet ovat saatavissa valkoisena tai värikartan sävyissä. Ovet on mahdollista saada myös polystyreenimuovilasein lasitettuina.

Lisävarusteet

  • Abloy-lukko ja alaohjauskisko

  • Ovet mahdollista saada myös pariaukeavina

Puulajivaihtoehdot (lakattuna tai värikartan sävyin värjättynä)

Mänty

Pyökki

Tammi

Koivu

Kirsikka

Miksi valita Nykykaihtimen puutaiteovet?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Puutaiteovet Helsinki – Espoo – Vantaa

Haluatko puisen taiteoven osaksi sisustustasi? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sopivan ratkaisun löytämisessä! Kaikki taiteovemme tehdään mittatilaustyönä kohteeseen sopivaksi. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset