Taiteovet

Taiteovi on kaunis ja käytännöllinen sisustusratkaisu niin koteihin, toimistoihin kuin erilaisiin julkisiin tiloihin. Tavalliset sisä- ja väliovet vaativat yllättävän paljon pinta-alaa avautuakseen, mikä rajaa mahdollisuuksia sisustamisessa. Taiteovet taas auttavat hyödyntämään neliöt tehokkaasti, mahdollistaen kokonaan uusia ratkaisuja tilan käyttöön.

Taiteovi toimii myös kätevänä tilanjakajana, joka sulautuu hyvin seinän jatkeeksi. Näin taiteovella voi helposti parantaa tilojen muunneltavuutta ja monipuolisuutta. Yhden huoneen voi käytännössä muuttaa kahdeksi, sillä voi rajata näköyhteyksiä tai vain käyttää halutun tyylin luomiseksi.

Valikoimaamme kuuluu laadukkaat puiset ja muoviset taiteovet. Kaikki taiteovet tehdään aina mittatilaustyönä asiakkaan sisustukseen sopivaksi.

Laadukkaat taiteovet Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Puutaiteovet

Kaunis sisustuselementti tilansäästöön ja tilojen jakamiseen:

Muovitaiteovet

Laadukas ja edullinen ratkaisu niin kotiin kuin toimistoon:

Miksi valita Nykykaihtimen taiteovet?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Taiteovet Helsinki – Espoo – Vantaa

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset