Paneeliverhot

Paneeliverhot on tyylikäs mutta kätevä verhoratkaisu, joka sopii myös pieneen ikkunaan niin, että yksi paneeli peittää koko ikkunan. Isommassa ikkunassa paneeliverhoja voi myös käyttää sivuverhoina, ripustamalla paneeli molemmille puolille ikkunaa. Kangasvalinnasta ja muista yksityiskohdista riippuen, paneeliverho sopii hyvin niin modernin minimalistiseen kuin räikeämpään sisustukseen, kotiin ja toimistolle.

Paneeliverhot parvekkeelle

Paneeliverho on käytännöllinen vaihtoehto myös parvekkeen aurinkosuojaukseen. Verhot on helppo sulkea ja avata tarpeen mukaan. Läpinäkyvä Screen-kangas ei estä näkyvyyttä parvekkeelta ulos, mutta heijastaa lämpöä ja valoa tehokkaasti. Tiheämmällä kankaalla saa taas enemmän näkösuojaa. Paneelikiskot ja paneelit voidaan aina valita parvekkeen mukaan niin, että lopputuloksena on helppokäyttöinen kokonaisuus.

Laadukkaat paneeliverhot Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Miksi valita Nykykaihtimen paneeliverhot?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Paneeliverhot Helsinki – Espoo – Vantaa

Kiinnostavatko kestävät ja näyttävät verhoratkaisut? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää valikoimastamme! Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset