Rullaverhot

Rullaverhot ovat monipuolinen vaihtoehto huoneeseen sisään tulevan luonnonvalon määrän säätelyyn ja näkösuojan luomiseen. Eri malleja ja värejä on useita, myös kuviollisia.

Laadukkaat rullaverhot Nykykaihtimelta helposti netistä tai asennettuna paikalleen.

Rullaverho joka tarpeeseen

Yksivärinen rullaverho on hyvä lisä minimalistiseen sisutukseen, kun taas kuviollisella verholla on helppo elävöittää esimerkiksi toimiston ilmapiiriä. Laajasta valikoimistamme löydät niin hieman valoa sisään päästäviä, kuin täysin pimentäviä verhoja. Rullakaihtimeen on saatavilla erilaisia, omaan tyyliin sopivia alalistoja.

  • mittatilaustyötä

  • helppo asentaa
  • helppo käyttää
  • suojaavat katseilta
  • suojaavat valolta
  • viilentävät sisätilaa

Asennamme rullakaihtimet ammattitaitoisesti useiden vuosien kokemuksella. Tervetuloa myymäläämme tutustumaan erilaisiin kangasvaihtoehtoihin.

Rullakaihtimet

Rullakaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä. Kangasvaihtoehdoista löytyy sopiva kangas vaativaankin makuun. Valikoimassamme on valoa läpäiseviä, pimentäviä, yksivärisiä ja kuviollisia, palosuojattuja kankaita. Rullakaihtimen minimileveys on 20 cm ja maksimileveys jopa 400 cm. Rullakaihdin on saatavilla ketju- ja jousikäyttöisenä sekä moottoroituna.

Värimallit

Pyöreä alalista

Ketjujen värit

Miksi valita Nykykaihtimen rullaverhot?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Rullaverhot Helsinki – Espoo – Vantaa

Kiinnostaako sinua saada ympäristöystävälliset, käytännölliset ja laatuunsa nähden edulliset kaihtimet parvekkeelle? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme! Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset