Parvekekaihtimet

Parvekekaihdin on mainio tapa tuoda tyyliä ja mukavuutta asumiseen.

Tyylikkäät ja helposti säädettävät kaihtimet parvekkeelle

Parvekekaihdin on mainio tapa tuoda tyyliä ja mukavuutta asumiseen. Tiivis rakentaminen luo erityisvaatimuksia mukavuuden ja yksityisyyden varmistamiseen parvekkeilla. Parvekekaihtimien avulla voit estää tai rajoittaa näkyvyyttä parvekkeellesi omaa näköalaa menettämättä sekä säädellä parvekkeelle pääsevää auringonvaloa ja -lämpöä. Erilaisten kiinnitystapojen avulla parvekekaihtimet saadaan asennettua lähes jokaiseen kohteeseen.

  • toimivat lasitusten kanssa
  • estävät kuumuutta
  • suojaavat valolta
  • suojaavat katseilta
  • vaivattomia asentaa
  • helposti säädettäviä

Tarjoamme useampia erinomaisia kaihdinratkaisuja parvekkeille. Parvekekaihtimiamme yhdistävät laatu, toimivuus ja helppokäyttöisyys. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva jokaiseen tarpeeseen.

Parvekekaihdin on ympäristötietoinen valinta

Intressimme on vaalia yhteisen ympäristömme etua tarjoamalla asiakkaillemme kestäviä tuotteita kierrätettävistä materiaaleista. Olemme myös iloisia siitä, että parvekekaihtimet säästävät huomattavasti energiaa esimerkiksi huonetilojen jäähdytystarpeen vähentämisellä. Parvekkeen ollessa hyvin suojattu auringolta ja liialta lämmöltä auttaa se myös koko huoneiston lämpötilan säätelyssä.

Kuvia Visor-mallistostamme.

Kuvia EXK-mallistostamme.

Tutustu myös

Visor-vekkikaihtimet

Visor vekkikaihtimet sopivat kaikkiin yleisesti käytössä oleviin parvekelasituksiin ilman porausta lasin profiileihin. Vekkikaihtimien kangas heijastaa auringon säteilyä tehokkaasti jaa suojaa kotia kuumuudelta.

EXK-kaihtimet

Kotimaisena avainlipputyönä suunniteltu EXK-kaihdinon helppokäyttöinen, vuosia kestävä aurinko- ja näkösuoja lasitetulle parvekkeelle. EXK-kaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Miksi valita Nykykaihtimen parvekekaihtimet?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Parvekekaihtimet Helsinki – Espoo – Vantaa

Kiinnostaako sinua saada ympäristöystävälliset, käytännölliset ja laatuunsa nähden edulliset kaihtimet parvekkeelle? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme! Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset