Muovitaiteovet

Taiteovi on tilaa säästävä, laadukas ja tyylikäs edustaviinkin tiloihin. Se on kosteuden kestävä ja helppo asentaa sekä huoltaa.

Muovinen taiteovi – laadukas & edullinen vaihtoehto

Taiteovi on tilaa säästävä, laadukas ja tyylikäs edustaviinkin tiloihin. Se on kosteuden kestävä ja helppo asentaa sekä huoltaa.

Mitat ja mallit

Taiteovia on valikoimassamme kahdeksan eri vaihtoehtoa, tarvittaessa myös lukolla varustettuna. Lasitettuja malleja on saatavana viisi eri vaihtoehtoa – yksiosaisena sekä keskeltä aukeavana. Ovet on mahdollista saada myös polystyreenimuovilasein lasitettuina.

Taiteovet valmistetaan aina mittojen mukaan (maksimi korkeus 300 cm) ja sisutukseen sopivaksi.  Myymälässämme on malli taiteovesta – tervetuloa tutustumaan!

Ikkunataiteovet

Värimallit

Miksi valita Nykykaihtimen muoviset taiteovet?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Muoviset taiteovet Helsinki – Espoo – Vantaa

Haluatko hinta-laatusuhteeltaan loistavan taiteoven? Ota meihin yhteyttä tai tule käymään myymälässämme! Muoviset taiteovet tehdään mittatilaustyönä kohteeseen sopivaksi. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset