Puusälekaihtimet

Laadukas puusälekaihdin on näyttävä valinta sisustukseen. Perinteinen puusälekaihdin antaa lämpöisen, kodikkaan ja elävän ilmeen ikkunaan. Värivaihtoehdoilla voi myös luoda esim. viileän moderneja kokonaisuuksia.

Puiset sälekaihtimet laadukkaista ja luonnollisista materiaaleista

Valikoimamme puiset sälekaihtimet on tehty aidoista luonnonmateriaaleista. Puusälekaihdin valmistetaan kevyestä ja kestävästä, sileäpintaisesta keisaripuusta tai lehmuksesta ja se sopii kaikkiin kuiviin huonetiloihin kotiin, mökille kuin toimistollekin. Laadukkaat materiaalit ja pintakäsittely takaavat huollottoman käytön vuosiksi.

Narujen väreistä löytyy sopivat sävyt jokaiseen sälevaihtoehtoon. Puusälekaihtimet valmistetaan aina kohteen mittojen mukaan ja ne asennetaan useimmiten pinta-asennuksena.

Säleen
vakioleveys
25 mm

Saatavilla myös leveys
35 mm

Saatavilla myös leveys
50 mm

Säädinvaihtoehdot

Kaihtimella voit säätää tarkasti, kuinka paljon valoa päästät huoneen sisään. Lisäksi saatavilla Sunwood puusäleet, joissa erittäin laaja värivalikoima ja mahdollisuus erivärisiin nauhoihin.

Värivaihtoehdot

Värivaihtoehtoja valikoimassamme on yhdeksän kappaletta: valkoinen, luonnonväri, vaalea harmaa, pyökki, tammi, kirsikka, pähkinä, mahonki, musta. Voit valita kaihtimien nupit ja narut halutun tyylin mukaan.

Valkoinen

Luonnonväri

Vaalea harmaa

Pyökki

Tammi

Kirsikka

Pähkinä

Mahonki

Musta

Lisäksi saatavilla Sunwood puusäleet

Nauhavalikoima Sunwood puusälekaihtimiin

Miksi valita Nykykaihtimen puusälekaihtimet?

Asennus- ja mittauspalvelu

Kannustamme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla tilaamaan tuotteet mitattuna ja asennettuna. Säästät aikaa ja näin myös varmistetaan, että kaihtimet ja muut tuotteet sopivat täydellisesti kohteeseen, toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä!

Meiltä myös etäneuvonta

Tarjoamme mielellämme apua sopivan tuotteen valintaan lähes 40 vuoden kokemuksella. Olet aina tervetullut Helsingin myymäläämme palveltavaksi. Mikäli et pääse paikalle, niin varaa ihmeessä etäpalveluaika kalenteristamme!

Älyohjatut, millintarkat tuotteet

Tiesitkö, että voit tilata kaihtimet jopa millimetrin tarkkuudella? Entä miltä kuulostaisi, että voisit käyttää kaihtimia kauko-ohjattuna? Kaihtimiin voidaan myös liittää  automatisoituja toimintoja ajastuksen tai auringonvoimakkuuden mukaan.

Varaosapalvelu

Vaikka tuotteemme ovat kestäviä ja niissä on vähintään kahden vuoden takuu (markiiseissa ja peiliovissa 5 vuoden takuu), voi varaosille olla joskus käyttöä. Kanssamme voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja pidentää kaihtimiesi käyttöikää pienellä huollolla.

Puusälekaihtimet Helsinki – Espoo – Vantaa

Etsitkö kestäviä ja tyylikkäitä luonnollisia kaihtimia? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme. Palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Vaihtoehtoisesti olet tervetullut myymäläämme tutustumaan kaihdinmalleihimme!

Myymälä ja asiakaspalvelu

Sanna Jacklin-Virtanen
0400 430 360
myynti@nykykaihdin.fi

Projektit ja
yritykset